Re: ELDP-podpis zaměstnanců
ELDP, který odesíláte na OSSZ nemusí být podepsán od zaměstnance. ELDP, který budete mít založen u sebe v organizaci musí být podepsán zaměstnancem nebo musíte mít u něho založenu kopii dopisu, že jste mu ho zaslala.
Re: ELDP-podpis zaměstnanců
už jsem našla u jiné diskuze..... mám jasno, první pokus o doručení a zakládám doporučenou obálku....
aktuálně jsem doručovala na vyžádání potřetí zápočťák. Doporučeně na adresu (předtím 1 x obyč, jednou osobně - ztratil)... pošta vrátila, že adresát nebydlí, takže na jméno babičky, adresátka neznámá (babička bydlí trvale), potřetí mi pošta - OBYČEJNÝ - dopis vrátila, že se adresátka odstěhovala.... asi zešílela úřednice... nakonec jsem vše včetně obálek připravila do jedné velké a zavolala tomu zaměstnanci, kde mne najde, předala osobně, proti podpisu.... S ELDP tohle dělat nehodlám.... p.s. perlička..... na SSZ se ztratily ELDP, kopie nevracejí, počítají nemocenské (dokonce i kontrolní), ale v systému je mají zadané :-)))) krom jednoho - asi tam byla chyba:-))) jen mi ji neukázali, nemají ani originály, ani moje kopie:-)))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
22. 4. 2009 15:47
Dobrý den, pokud tisknu ELDP na počítači do barevného originálního formuláře, musí být i tento podepsán zaměstnancem nebo mi stačí pokud mi podepíše jenom moji kopii. Děkuji