ELDP-podpis zaměstnanců

• (neregistrovaný)

22. 4. 2009 15:47

Dobrý den, pokud tisknu ELDP na počítači do barevného originálního formuláře, musí být i tento podepsán zaměstnancem nebo mi stačí pokud mi podepíše jenom moji kopii. Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 22. 4. 2009 16:29

Janina (neregistrovaný)

Re: ELDP-podpis zaměstnanců
      Stačí,když vám podepíše kopii,že od vás doklad převzal,ale někdy ho ani nedoženete,já píšu místo podpisu-nedostavil se a je to také v pořádku

• 22. 4. 2009 22:08

ib (neregistrovaný)

ELDP, který odesíláte na OSSZ nemusí být podepsán od zaměstnance. ELDP, který budete mít založen u sebe v organizaci musí být podepsán zaměstnancem nebo musíte mít u něho založenu kopii dopisu, že jste mu ho zaslala.

• 23. 4. 2009 0:22

danaw (neregistrovaný)

a nevíte, kdo to kontroluje??? včera mi na sociálce ZASE ŘEKLI, ŽE je NEZAJÍMÁ, ZDA jsme předali zaměstnanci.... já posílám doporučeně odchozím, ale nedávno mi někdo tvrdil, že na doručenku... no, tak na to - upřímně?? fakt dlabu

• 23. 4. 2009 1:01

danaw (neregistrovaný)

už jsem našla u jiné diskuze..... mám jasno, první pokus o doručení a zakládám doporučenou obálku....

aktuálně jsem doručovala na vyžádání potřetí zápočťák. Doporučeně na adresu (předtím 1 x obyč, jednou osobně - ztratil)... pošta vrátila, že adresát nebydlí, takže na jméno babičky, adresátka neznámá (babička bydlí trvale), potřetí mi pošta - OBYČEJNÝ - dopis vrátila, že se adresátka odstěhovala.... asi zešílela úřednice... nakonec jsem vše včetně obálek připravila do jedné velké a zavolala tomu zaměstnanci, kde mne najde, předala osobně, proti podpisu.... S ELDP tohle dělat nehodlám.... p.s. perlička..... na SSZ se ztratily ELDP, kopie nevracejí, počítají nemocenské (dokonce i kontrolní), ale v systému je mají zadané :-)))) krom jednoho - asi tam byla chyba:-))) jen mi ji neukázali, nemají ani originály, ani moje kopie:-)))

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).