Re: 60% mzdy - ZL
ještě doplním, že do potvrzení o zaměstnání (dříve zápočtového listu) se již tento průměr neuvádí
Re: 60% mzdy - ZL
Jasně, do potvzení o zaměstnání se už neuvádí, špatně jsem se vyjádřila. šlo mi o potvrzení na ÚP kvůli podpoře. A příklad jsem taky nezvolila nejlepší. Ale jestli jsem to dobře pochopila, když bude zaměstnanec leden - květen na 60% a 31.5. skončí PP, neovlivní mu částečná nezaměstnanost výši průměrného výdělku pro výpočet podpory v nezaměstnanosti.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
23. 4. 2009 7:55
Prosím o radu. Máme od ÚP schválenou částečnou nezaměstnanost a zaměstnanci, pro které není práce, dostávají 60% průměrného výdělku. Chtěla bych vědět, jestli tato částečná nezaměstnanost sníží průměrný výdělek, který se při skončení PP uvádí do ZL - př. zaměstnanec leden - březen pobírá 60% průměrného výdělku, 31.3. konec PP na dobu určitou. Promítne se leden - březen do průměru v ZL?