Re: PP na dobu určitou
Aha, děkuji. Takže tzn., že mi může zaměstnavatel po vypršení záskoku teprve napsat PP na dobu určitou na dva roky a až po těchto dvou letech se mi změní PP na dobu neurčitou, tj. 01.12.2010.
To, že prodloužil té paní rodičovskou dovolenou se mě už nijak netýká, neprodlužuje se mi tím ta doba?
Máte to nějaké moc komplikované. Uveďte přesně znění, co máte ve smlouvě a co v dodatku.
Souhlasím, záleží na znění, proto jsem psala, že pokud je ze smlouvy jasné.... atd. A musí být jasné za koho jste zástup a za ajké bodobí (tzn. zda za její mateřskou dovolenou, rodičovskou dovolenou nebo za nepl. volno - po 3. narozeninách dítěte ona už totiž nemůže mít rodičovskou dovolenou, ale jen neplacené volno).
zde je velmi důležité, co máte přesně napsáno, protože, když je to zástup za mateřskou dovolenou, tak ta je jenom v délce 28 týdnů, žádné 3 roky - to jste měla urgovat hned
to je celé divné, jak jí mohli povolit prodloužení rodičovské dovolené až do r. 2010? To jí mohli tak povolit neplac. volno - ale to je setsakramentský rozdíl.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
23. 4. 2009 10:30
Dobrý den, potřebovala bych prosím poradit, jestli mám platnou smlouvu na dobu určitou. Mám kvůli tomu prolém získat úvěr.
První pracovní smlouva je na tři roky od 1.12.2005 do 30.11.2008, kde mám poznamenáno, že jsem zástup za mateřskou dovolenou. Pak mám k této smlouvě dodatek, že se pracovní smlouva prodlužuje o dva roky, tzn. do 30.11.2010.
Paní, za kterou pracuji a která má smlouvu na neurčito, má od šéfa podepsanou a schválenou žádost o prodloužení rodičovské dovolené do záři 2009 (z důvodu prozatimního nepřijetí dětí do mateřské školy).
Děkuji za info. Vím, že PP na dobu určitou může být jen dva roky, ale nevím, když jsem záskok za mateřskou..............
Děkuji K.