Re: ztráta evidence docházky
docházka nemusí být vytištěná, ale průšvih nastane, když se stane něco s programem a podklady zmizí (z toho důvodu tisknu docházky - také jsem měla velké diskuse s nadřízeným/i,zda to není zbytečně moc papíru apod., nechávám podepisovat nadřízeným/mistrem)
docházky může OSSZ vyžadovat, pokud začátek nemoci netrvá celý den
také kontroly týkající se bezpečnosti práce mohou docházky vyžadovat (noční práce, přestávky mezi směnami apod.)
Re: ztráta evidence docházky
..moje zkušenost v tomto směru .. důkladně na OSSZ vysvětlit,proč není docházka,říct,že udělám vše pro to,aby se to neopakovalo .. moc se s nimi nedohadovat a když je to poprvé,vždy zamhouřili očičko .. snaží se pokutami vyhrožovat,ale zatím nám nikdy žádnou nedali .. i když jsme neměli vždy vše OK přes veškerou naší snahu .. oni zase vždy najdou alespoň prkotinu .. pokud nezapomenu,v pondělí se tam zkusím zeptat,mám tam bývalou kolegyni .. jestli vydržíte ..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
24. 4. 2009 8:47
prosím na evidenci docházky jsme měli SW, došlo k jeho poškození a mně se ztratila veškerá evidence docházky. (nevytiskl jsem si to, a zálohy nejsou) teď budu mít kontrolu ze OSSZ takže "průser" s evidencí, jakou můžeme dostat pokutu, když nedoložím onu evidenci??