Re: dan z převodu nem.-komu ji platím?
není to žádný přehled.... odvedete na FÚ kam patří nemovitost.... např. vy budete v Brna, nemovitost v Praze, takže zaplatíte na FÚ Praha.... vždyť jsem Vám psala, že na Fú pod který patří nemovitost...
vážený/á "p", je jsem naprosto v klidu, takže si ty urýpané poznámky nechte prosím Vám příště pro sebe.... Namísto abyste radil, tak máte nemístné poznámky.... Tazateli jsem odepsala a to se občas stane, že se člověk překlepne nebo že "píši rychleji než moje myšlenkové pochody", ale zato se vy do mě nemusíte navážet.... Ale jinak Vám přeji pěkný zbytek dne
Já jsem teda z odpovědi paní Simony1 pochopila, co měla na mysli.... Ale co mě "p" zaráží, je to, že jsem nikde od Vás nenašla rady pro tazatele a přesto si dovolíte napsat kritiku na někoho, kdo se snaží ostatním pomoci. Nevidím důvod, abyste takhle reagoval. Pokud máte jiný názor na položenou otázku, tak jste měl odepsat, ale není na míste psát o někom, že neumí psát a číst - to si můžete nechat pro příště pro sebe. Zdravím
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
28. 4. 2009 13:06
dobré odpoledne,
dan z převodu nemovitosti se platí FÚ na jehož okrese je ten prodávaný dům nebo je to podle bydliště prodávajícího?
díky Máša