Re: Kolik za zaučení účetní na mé mateřs
Už jsem na rodičovském příspěvku,takže mi to může být vyplaceno,samozřejmě že tam nebudeme uvádět,že to je za práci na mé mateřské,ale přeci nebudu hloupá - kdo dneska dělá zadarmo :-) Děkuji za rady
Já s "H" nesouhlasím - ale záleží hlavně na tom v jakém městě a firmě pracujete. Spíš si myslím že pokud tam přijmuli účetní která práci nezvládne, měli ji ve zkušební době propustit a přijmout někoho schopnějšího. Takhle bude firma platit "zbytečně"
2 účetní?
Ne že bych tomu účetnímu oboru rozuměl, ale vydělím -li peníze Vašimi hodinami, tak mi vyjde 80.-Kč hrubého/1 hod., a to se mi za zaučení účetní(kvalifikovaná práce) zdá poněkud dosti hodně málo. Myslím, že odpovídající by bylo alespoň 150,.-,zkuste je trochu přitlačit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
28. 4. 2009 18:53
Mám takový zvláštní dotaz. Zaučovali jste někdy i tak,že jste byli k dispozici na mateřské? Já ano a bohužel,tak že jsem byla na telefonu denně i v porodnici tázána novou účetní. Chodila jsem dělat za půl roku uzávěrky a vlastně kontrolu všeho. Kolik by byla správná cena za tuhle "dřínu" (novorozeně a práce :-) ) Myslíte,že 20tis. je hodně? (počítám-li odpracováno cca 250hod.)