Re: Stereo - daňový doklad na přijatou p
Daňový doklad na přijatou platbu vystavíte úplně stejně jako normální fakturu nebo jako proforma fakturu, pouze měníte typ dokladu F - faktura, P - proforma faktura, Z - daňový doklad na přijatou platbu. V daňovém dokladu na přijatou platbu v položkách uvedete v 1. řádku výši přijaté platby bez DPH a na konci řádku sazbu DPH a v dalším řádku uvedete s mínusem celkovou sumu přijaté platby a na konci řádku uvedete Z (jako záloha). Vyjede Vám daňový doklad na přijatou platbu, celkem k úhradě 0.
To je právě to, co mi nefunguje - mám stereo od Kastnera a oni mají F-faktura, P-proforma a Z-zálohová(nedaňový doklad). Volala jsem na tu jejich linku a tam mi k mému zděšení potvrdili, že opravdu nemají žádný Doklad na přijatou platbu a že ani neuvažují, že by tam něco upravovali, prostě si mám vyjet z banky příjmový doklad a ten mám poslat zákazníkovi - jsem zvědavá, co na to řeknou... spíše to připomíná klasický pokladní doklad než doklad na přijatou platbu.. :-( no jo no, ale prej jsem jediná, kdo si stěžuje, že všem ostatním uživatelům to vyhovuje... tak kvůli mně to přece nebudou měnit...
Tak to je dost divný přístup. Já mám ale Stereo od Ježků a tam je to vpohodě.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
29. 4. 2009 7:32
prosím poradíte někdo, kdo pracujete s programem Stereo?
potřebuji vystavit danový doklad ze zálohy na přijatou platbu. Když postupuji dle příkladu, který mají na svých stránkách, tak tam je napsáno, že mám vytisknout doklad z bankovního účtu přes F6. Ovšem jediné, co mi vyjede když to udělám je příjmový doklad. A já potřebuji regulérní daňový doklad na zálohu.