Průšvih s podáním přiznáni k dani FO

• (neregistrovaný)

30. 4. 2009 10:26

Dobrý den,podnikám v oboru Grafické práce,trochu jsem zalajdačil a dostal se do časového skluzu ohledně přiznání daně z příjmu,což bylo zapřičiněno ženou,která mne navštvíla s tím,že je účetní a jestli nepotřebuji pomoci s účtem.Souhlasil jsem,protože ve všem se samozřejmě sám nevyznám.Veškeré podklady jsem jí včas odevzdával,loňský rok za mnou přišla s tím že vyřídila,že odevzdáme veškeré daňová přiznání tento rok (tedy i za rok předchozí najednou). Letos v dubnu už mi začalo být spousta okolností dosti podivná a po menším povyptávání jsem zjistil,že se ve skutečnosti nejedná o žádnou účetní a trvalo mi celý měsíc a půl než jsem se vůbec dostal zpět ke všem mým dokladům. Paní se samozřejmě na mě uvedené adrese nezdržuje a ani tam není hlášena trvale, telefon nezvedá a tak využívám této webové stránky a píši prosbu o radu jak mám v tomto případě postupovat abych vše uvedl na pravou míru a bylo vše v naprostém pořádku. Děkuji moc za odpověď.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 30. 4. 2009 10:51

akras (neregistrovaný)

Re: Průšvih s podáním přiznáni k dani FO
      jediná rada - urychleně podat daňové přiznání.

• 30. 4. 2009 11:25

Katka2 (neregistrovaný)

Vypadá to, že taky nemáte ponětí (bez urážky) o existenci ZP aSP .
      Jste zaregistrovaný na FÚ? Že se po Vás loni nesháněli... Abyste tím urychleným přiznáním nerozšťoural víc, než je nezbytně nutné.
      Tím Vás samozřejmě nechci navádět k porušování zákonů, ale bez znalosti dalších souvislostí se nedá jednoduše radit.

• 30. 4. 2009 13:57

IB (neregistrovaný)

.. ano,pokud jste se zaregistroval na FU,ZP, OSSZ,tak min.OSSZ posílá výzvy,že nepředložil přehled ... řekla bych,že je to docela průšvih,nechat to takto doběhnout ..

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).