Vedení agendy u bufetu - začínám

  • (neregistrovaný)

    1. 5. 2009 16:47

    Prosím o radu, co musím vést při provozování živnosti - prodej potravin.
    Budu mít v obchodním majetku vybavení provozovny a dále zboží.
    Moc děkuji

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 1. 5. 2009 17:48

      Janina (neregistrovaný)

      Re: vedení agendy u bufetu - začínám
      Zřejmě budete mít jednoduché účetnictví,takže příjmy,výdaje,karty na majetek - zařízení,přihlášku ze sociálky,a můžete začít,pokud budete mít zaměstnance,tak pak musíte mít personalistiku,hodně štěstí

    • 1. 5. 2009 19:59

      Vlasta (neregistrovaný)

      Re: vedení agendy u bufetu - začínám
      Doporučuji vám z vlastní zkušenosti vést evidenci zboží. Stačí jednoduché rozlišení např. potraviny, alko nápoje, nealko nápoje, cigarety, cukrovinky, obaly - prostě dle sortimentu. Pečlivě zapisujte také denní tržby. Budete to naléhavě potřebovat při kontrole FÚ.

    • 3. 5. 2009 17:13

      májovka (neregistrovaný)

      Re: vedení agendy u bufetu - začínám
      Děkuji za radu, chci to mít OK

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).