Re: konec rodičovské dovolené
Pokud to dobře chápu, tak jste měla PP na dobu určitou,.... Dle mě, pokud nebudete mít nárok na podporu v nezaměstnanosti (nevím, kdy Vám skončila pracovní smlouva, takže Vám nemůžu odpovědět, zda podporu v nezaměstn.dostanete nebo ne,...), tak Vám pořád ještě zbývá sociální podpora, kterou Vám příslušný sociální úřad vypočte dle všech Vašich výdajů a věku dítěte,..... Lituji, ale bez bližších informací nedokáži poradit.
Re: konec rodičovské dovolené
Promiňte, já se v tom moc neorientuji. No prostě pobírám rodičovský příspěvek do 3 let věku dítěte, tj do 30.9.
od 1.10. půjde dcerka do školky. zaměstnavatele nemám-pracovní poměr na dobu určitou mi skončil 30.4.2006
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
5. 5. 2009 12:27
dobrý den
řeším takový problém. 30.9.mi končí rodičovská dovolená o kterou jsem žádala do 3 let věku dítěte. Zaměstnavatele nemám, protože jsem měla pracovní poměr na dobu určitou. Zaměstnání se mi zatím nedaří sehnat, takže se asi budu muset jít zaevidovat na úřad práce. Budu mít ale vůbec nárok na podporu v nezaměstnanosti?
Pokud nebudu, znamená to, že budu úplně bez příjmu?
moc děkuji za vaše odpovědi a rady