Konec rodičovské dovolené

• (neregistrovaný)

5. 5. 2009 12:27

dobrý den
    řeším takový problém. 30.9.mi končí rodičovská dovolená o kterou jsem žádala do 3 let věku dítěte. Zaměstnavatele nemám, protože jsem měla pracovní poměr na dobu určitou. Zaměstnání se mi zatím nedaří sehnat, takže se asi budu muset jít zaevidovat na úřad práce. Budu mít ale vůbec nárok na podporu v nezaměstnanosti?
    Pokud nebudu, znamená to, že budu úplně bez příjmu?
    moc děkuji za vaše odpovědi a rady

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 5. 5. 2009 12:29

xy5

Re: konec rodičovské dovolené
      Vy si odporujete - píšete, že Vám končí rodičovská dovolená (volno u zam-tele) a přitom píšete, že žádného zam-tele nemáte

• 5. 5. 2009 12:39

Lenka H. (neregistrovaný)

Pokud to dobře chápu, tak jste měla PP na dobu určitou,.... Dle mě, pokud nebudete mít nárok na podporu v nezaměstnanosti (nevím, kdy Vám skončila pracovní smlouva, takže Vám nemůžu odpovědět, zda podporu v nezaměstn.dostanete nebo ne,...), tak Vám pořád ještě zbývá sociální podpora, kterou Vám příslušný sociální úřad vypočte dle všech Vašich výdajů a věku dítěte,..... Lituji, ale bez bližších informací nedokáži poradit.

• 5. 5. 2009 13:46

monča (neregistrovaný)

Promiňte, já se v tom moc neorientuji. No prostě pobírám rodičovský příspěvek do 3 let věku dítěte, tj do 30.9.
      od 1.10. půjde dcerka do školky. zaměstnavatele nemám-pracovní poměr na dobu určitou mi skončil 30.4.2006

• 5. 5. 2009 14:49

JiřinaH. (neregistrovaný)

Ano, vznikne Vám nárok na podporu ( z prům. výdělku z apředch. rok od 1-3,q v národním hospodářství, z toho mizivé procento,měs. cca 3500.-měs.)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).