Penzijní připojištění

• (neregistrovaný)

6. 5. 2009 13:31

Tak jak už jsem tu jednou psala o 2 penzijkách.

Minulý týden jsem byla v pojišťovně, kde jsem dostala formulář na vyplnění. Ve formuláři je však málo okýnek, tak se mě tam nevlezl název úplný, proto jsem jedno písmenko napsala vedle okýnka.

Nevím, zda to tak může být nebo ne a taky si mám jít pro razítko o ověření na městský úřad, avšak nevím jestli daňový doklad mám vystavit na sebe nebo na pojišťovnu, jestli ho proplácí nebo ne...?? Máte s tím někdo zkušenost??

Děkuji za všechny rady

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 7. 5. 2009 9:22

Katuška (neregistrovaný)

Re: penzijní připojištění
      Původní dotaz jsem nečetla a tomuto naprosto nerozumím, zkuste lépe formulovat dotaz, na toto se asi odpovědi nedočkáte, jde především o to, o jakém formuláři píšete a jaké ověření k čemu potřebujete - to mi opravdu není jasné...

• 7. 5. 2009 9:43

Líba (neregistrovaný)

Myslím, že vím, o co se jedná. Paní si platila penzijní pojištění a zaměstnavatel jí teď chce přispívat, ale k jinému fondu. Takže to původní chce převést na jiný fond a potřebuje ověřený podpis. Sice jsem něco podobného už podnikala, ale nenapadlo mne zeptat se, jestli by mi ten fond, za to, že od něj odcházím, nezaplatil ověření podpisu.

• 7. 5. 2009 11:33

Katuška (neregistrovaný)

To jste dobrá, já to tedy nerozluštila :o)) Osobně si myslím, že poplatek za ověření podpisu Vám žádná z pojišťoven neuhradí.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).