Re: penzijní připojištění
Myslím, že vím, o co se jedná. Paní si platila penzijní pojištění a zaměstnavatel jí teď chce přispívat, ale k jinému fondu. Takže to původní chce převést na jiný fond a potřebuje ověřený podpis. Sice jsem něco podobného už podnikala, ale nenapadlo mne zeptat se, jestli by mi ten fond, za to, že od něj odcházím, nezaplatil ověření podpisu.
Re: penzijní připojištění
To jste dobrá, já to tedy nerozluštila :o)) Osobně si myslím, že poplatek za ověření podpisu Vám žádná z pojišťoven neuhradí.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 5. 2009 13:31
Tak jak už jsem tu jednou psala o 2 penzijkách.
Minulý týden jsem byla v pojišťovně, kde jsem dostala formulář na vyplnění. Ve formuláři je však málo okýnek, tak se mě tam nevlezl název úplný, proto jsem jedno písmenko napsala vedle okýnka.
Nevím, zda to tak může být nebo ne a taky si mám jít pro razítko o ověření na městský úřad, avšak nevím jestli daňový doklad mám vystavit na sebe nebo na pojišťovnu, jestli ho proplácí nebo ne...?? Máte s tím někdo zkušenost??
Děkuji za všechny rady