Re: navision-majetek
Taky dělám s Navision. Dle mého názoru je nutný konzultant - třeba ze Španělska. Např. k nám při zavádění přijeli lidi z mateřské firmy, aby nás zaučili. Nedovedu si to představit bez toho. Nebo další možnost - Vy jeďte tam.
U Navisionu navíc záleží na tom, jakou máte verzi, které moduly nakoupené - bohužel takto se asi nedá poradit.
Ještě mě napadá - zaplatit si školení u nějaké české firmy, která Navision prodává. Sice dáte víc peněz, ale jednorázově a pak už Vám to půjde "samo".
Re: navision-majetek
Dostala jsem se sem až teď, takže se omlouvám za opožděnou reakci. Dělala jsem konzultanta k Navision, i s ním pracovala a neumím si představit, jak fungujete v české legislativě, když nemáte českého konzultanta? Potřebujete najít českou firmu,která Vám bude nastavovat české prostředí, například české odpisové skupiny, sazby odpisů....je toho velice mnoho!!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
14. 5. 2009 12:33
dobrý den,
našel by se prosím někdo, kdo má zkušenosti s navisionem. a hlavně majetkem.
potřebuji poradit jak zadat do modulu assets, jak se spočítají odpisy a ostatní s tím spojené.
děkuji
tomáš