Navision-majetek

• (neregistrovaný)

14. 5. 2009 12:33

dobrý den,
    našel by se prosím někdo, kdo má zkušenosti s navisionem. a hlavně majetkem.
    potřebuji poradit jak zadat do modulu assets, jak se spočítají odpisy a ostatní s tím spojené.

děkuji

tomáš

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 14. 5. 2009 22:43

v.e.n.d.y. (neregistrovaný)

Re: navision-majetek
      A Vy nemáte konsultanta a firmu,která Vám to nastaví a ukáže? Bez nastavení odpisových skupin, účto skupin majetku, číslování a podobně to nespustíte, ale pak je to jednoduché....

• 15. 5. 2009 8:38

tomas (neregistrovaný)

problém je v tom, že firma je ze španělska. nejdříve jsem se snažil, někoho kdo s tím má zkušenosti. mohla byste mi pomoci. byl bych moc vděčný. mohla byste mi poslat e-mail abych Vám popsal svůj problém
      předem děkuji

• 15. 5. 2009 15:21

zdv (neregistrovaný)

Taky dělám s Navision. Dle mého názoru je nutný konzultant - třeba ze Španělska. Např. k nám při zavádění přijeli lidi z mateřské firmy, aby nás zaučili. Nedovedu si to představit bez toho. Nebo další možnost - Vy jeďte tam.
      U Navisionu navíc záleží na tom, jakou máte verzi, které moduly nakoupené - bohužel takto se asi nedá poradit.
      Ještě mě napadá - zaplatit si školení u nějaké české firmy, která Navision prodává. Sice dáte víc peněz, ale jednorázově a pak už Vám to půjde "samo".

• 15. 5. 2009 23:41

v.e.n.d.y. (neregistrovaný)

Dostala jsem se sem až teď, takže se omlouvám za opožděnou reakci. Dělala jsem konzultanta k Navision, i s ním pracovala a neumím si představit, jak fungujete v české legislativě, když nemáte českého konzultanta? Potřebujete najít českou firmu,která Vám bude nastavovat české prostředí, například české odpisové skupiny, sazby odpisů....je toho velice mnoho!!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).