Re: Praktický dotaz - zakl. osobních spi
máme sice méně zam-ců..ale mám to v šanonech, kde je pro každého jedná závěsná složka a v ní několik průhledných složek ..složka se smlouvou..jiná s prohlášením k dani a doklady pro daně např doklady o studiu dětí apod....prostě roztřízené aby se nemíchali jabka s hruškama a aby se to dobře vyhledalo :)
my také, závěsné desky v kartotéce, jen prohlášení máme zvlášť po jednotlivých střediscích, abychom je nemuseli každý rok vytahovat
Já je mám jako v kartotéce a ještě u každého mám první list se seznamem dokladů, které u každého jsou s číselným označením. Začíná to jménem, r.č., adresa, os. číslo, pojišťovna , praxe, pracovvní zařazení. Tf. číslo - rychlé a přehledné když je třeba jakákoliv inf. - den nástupu .
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
15. 5. 2009 6:34
Dobrý den, převzala jsem personální oddělení. Máme asi 100 zaměstnanců, někteří, co jsou tu již déle mají v osobním spisu už dost papírů. Minulý personální má spisy každého zaměstnance ve velké papírové obálce - je to celé potrhané a neuspořádané. Když něco hledám, musím to celé vysypat a prohrabat. Máte někdo nějaký jiný systém zakládání? Děkuji. I.R.