Vstupní lékařská prohlídka

• (neregistrovaný)

18. 5. 2009 14:29

Vím, že vstupní zdravotní prohlídka by měla být potvrzena lékařem a dodána zam-teli ještě před vstupem do zaměstnání. Ovšem mám zkušenost s tím,že zaměstnavatel i když jsem ho na toto upozorňovala, toto nerespektoval a nevyžadoval po zaměstnancích doklad o prohlídce hned, ale "až budou mít čas". Teď se stal případ,že zaměstnanec ve zkušební době skončil a já od něj tento doklad nemám. Může za to být v budoucnu nějaký postih?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 18. 5. 2009 14:48

Eva.J. (neregistrovaný)

Re: vstupní lékařská prohlídka
      Také bych to ráda věděla, já zde mám případ, že zam-ec je zaměstnán již od 07/08 a pořád nebyl u lékaře. Docela mám obavy co s tím, jelikož vedení si přijme lidi a nerespektují moje výtky.. Teď zas bude sezóna, takže ho tam ani nikdo nepošle a já budu za tu co "vymejšlí kraviny"

• 18. 5. 2009 16:22

tami (neregistrovaný)

No tak vidím, že i jinde nerespektují, co jim řeknou mzdovky a dělají si co chtějí. Snad v případě problému vezmou vše na sebe a nenechají nás v tom vymáchat. To by bylo podlé!

• 18. 5. 2009 21:44

v.e.n.d.y. (neregistrovaný)

A máte závodního smluvního lékaře? Třeba by pak i šéfové pochopili,že prohlídka je nutná a že taková nemoc z povolání,kterou někdo úmyslně svede na vaši firmu, by se mohla pěkně prodražit...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).