Re: Kolik si mám říci za zprac.DPH I.Kv?
těžko říct, jde spíše o to ,kolik času vám to zabere, než o počet dokladů, nějaké doklady jsou uloženy raz dva jiné jsou pracné. Taky záleží na tom, zda to bude na černo, či oficiální příjem, z kterého musíte odvést dan a pojistné a protistrana si to bude moci dát do nákladů. Možná bych si řekla něco mezi 1000 - 1500, ale jak říkám, jde o to jak dlouho nad tím strávíte :)
No, jelikož to chce mít zadané do účetního programu, tedy musím rezepisovat všechny faktury i s adresami odběratelů(dělám to ve svém úč. programu) a nestačí, abych to dala třeba jen jako pohledávky, takže včera jsem strávila nad naládováním faktur asi 4 hodiny, dneska mě zřejmě čeká to samé s ostatním....
Tínka
no zvažete to, rozhodně bych nešla pod 100/1 hod ( v případě legálního příjmu 150)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
19. 5. 2009 8:38
Dobrý den, můžete mi prosím pomoci. Dělám účetnictví pouze pro manželovu firmu a teď mě známý požádal, zda bych mu na rychlo neudělala ještě DPH za I.kv. Má tam asi 40 faktur vydaných a asi 40 položek na přijatý plnění (faktury, pokladní doklady). 5 faktur je na Slovensko. Můžete mi prosím poradit, kolik si mám říci cca?
Tínka