Nevim kam jit

• (neregistrovaný)

20. 5. 2009 9:17

potrebuji se jen nekde vyzurit nebo snad i vyplakat protoze uz mam vazne dost tech nasich debilnich zakonu ,ktere nahravaji podvodnikum a delaji pitomce z lidi ,co se snazi byt fer a hrat podle pravidel.....
    proc se nekde drit jak idiot kdyz se nabizi tolik moznosti v nasem state jak lehce prijit na ukor tech blbejsich k mnoha milionum a soudy mi to jeste posveti...
    proc si nezalozit s.r.o
    prevzit nejakou cinnost po jine firme mozna ji i zaplatit nejakej cas to vest nasekat dluhu ztratit ucetnictvi zlikvidovat to s.r.o a jeste v prubehu zalozit dalsi a jet tak dal a dal???
    co na tom,ze za mnou zustane spoustu firem ,co jim dluzim,,hlavne,ze na mne nikdo nemuze...a moji zamestanci?ti preci dostanou penize od uradu prace,tak ti mi klidne pujdou delat i do dalsiho meho s.r.o
    proc by nesli?stat je preci chrani...kdyz budu insolventni ,tak to za mne zatahne..
    akorat kdo ma porad vymyslet ty nazvy novych s.r.o...ale kdyz budu u toho more,tak mne snad neco velkolepeho napadne...
    no aspon jsem se vypsala ze vzteku kdyz nic jineho a mozna take usetrila za flasku,kterou jsem mela v umyslu otevrit....ale to by se musel clovek upit k smrti,kdyz to kolem sebe vidi...a to se mam jeste moc rada na to,abych to udelala....tak nekdy priste >:))))))))

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).