Potvrzení příjmu pro banku

• (neregistrovaný)

21. 5. 2009 7:58

vyplňuji příjem pro banku. Mají zde:
    výše hrubého příjmu za posledních 12 měsíců (uvádějte celkový roční příjem).
    Tak nevím, chtějí potvrdit příjem opravdu za posledních 12 měsíců, tj. od dubna do dubna, nebo příjem za rok 2008? Je to GE Money Bank, máte s tím někdo zkušenost?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 21. 5. 2009 8:01

mzdová (neregistrovaný)

Re: potvrzení příjmu pro banku
      pokud je tam uvedeno posledních 12 tak bych vyplnila za posledních 12,ale pro jistotu bych tam uvedla poznámku 04/08 - 03/09

• 21. 5. 2009 8:05

Denisa (neregistrovaný)

to je můj názor taky, jenom mě zarazilo, že v závorce je uvedeno - uvádějte celkový roční příjem

• 21. 5. 2009 11:01

lenice (neregistrovaný)

No ona ta potvrzení pro banky jsou zvláštními kapitolami celkově. Jedny mají tak dobrý papír, že na ně nejde psát, leda tak možná nasliněnou obyčejnou tužkou, další mají kolonky, do kterých nenapíšu např. název firmy ani náhodou, IČO se mi do pidichlívku taky nevejde, o dvojjazyčném velice přehledném formuláři raději ani nemluvím. A různé variace na čisté - hrubé příjmy za poslední rok - 12 měsíců - zdaňovací období - poslední 3 měsíce - poslední 3 měsíce jednotlivě, bez - s mimořádnými odměnami, nebo bez - s přídavky na dítě (i když přídavky na dítě jako takové už zaměstnavatel x let nevyplácí) mě pokaždé dokážou rozveselit.
      A poslední specialitu - číslo účtu, na který zaměstnanci zasíláme mzdu - bojkotuji a nevyplňuji... tohle už podle mě hraničí s ochranou osobních údajů - tohle po mně přece nikdo nemůže chtít... kdyby to měli napsáno v části, kterou si vyplní klient sám, tak neřeknu - dobrovolně údaj sdělí nebo nesdělí. Ale myslím si, že po mzdové účtárně nemá peněžní ústav (případně nějaký penízepůjčující lichvář) právo tento údaj požadovat.
      PS: tohle byl jenom takový OT povzdech, když už je tu téma potvrzení příjmu pro banku nakousnuto...

• 21. 5. 2009 11:20

Denisa (neregistrovaný)

plně s vámi souhlasím, jejich tiskopisy jsou hrozné, včetně jejich hlášek,např. u KB, že sdělím případný odchod zaměstnance, což také škrtám. Přece si nebudu pamatovat, kterému zaměstnanci jsem dala potvrzení pro banku, že jí mám nahlásit ukončení PP. Nechápu kam na ty nápady chodí.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).