Re: Platby v EUR tuzemcům
No tak já mám nějáký podobný případ... Já vystavila fa v Kč na Slovensko. Oni platili a stalo se to co vám... Oni platili celou částku, ale zadali, aby se poplatky strhli nám. Mě tudíž na účet bylo připsáno o několik tisícovek méně! Oni mají odepsanou celou částku a já jen částečně uhrazenou fakturu. Měli by asi být serióznější a dávat poplatky na půl. Mě stále visí faktura jako neuhrazená.
Volala jsem do banky, zda se nějak dá zjistit jak ta úhrada proběla a paní bankéřka říkala, že je to z jejich strany jako neseriózní postup. Můj odběratel by snad měl rozdíl uhradit v hotovosti, ale zatím se tak nestalo, stále čekáme....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
25. 5. 2009 18:06
POraďte prosím, nový dodavatel vystavil fakturu 240 EUR , nikde se nepíše kdo platí poplatky za mezibankovní styk. My jsme zadali poplatky každý vlastní bance. Teď mi jejich externí účetní píše, že dlužíme ještě 5,47 , což je poplatek, který si strhla jejich banka.
Jsem jista , že to máme správně, ale chtěla bych vědět, zda to z něčeho vychází, jestli to někde najdu černé na bílém.