Platby v EUR tuzemcům

• (neregistrovaný)

25. 5. 2009 18:06

POraďte prosím, nový dodavatel vystavil fakturu 240 EUR , nikde se nepíše kdo platí poplatky za mezibankovní styk. My jsme zadali poplatky každý vlastní bance. Teď mi jejich externí účetní píše, že dlužíme ještě 5,47 , což je poplatek, který si strhla jejich banka.
    Jsem jista , že to máme správně, ale chtěla bych vědět, zda to z něčeho vychází, jestli to někde najdu černé na bílém.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 25. 5. 2009 19:24

anonym (neregistrovaný)

Re: Platby v EUR tuzemcům
      Máte to správně. Pokud jste uhradili celou požadovanou částku v EUR, pak nic nedlužíte.

• 26. 5. 2009 10:04

Eva.J. (neregistrovaný)

Re: Platby v EUR tuzemcům
      No tak já mám nějáký podobný případ... Já vystavila fa v Kč na Slovensko. Oni platili a stalo se to co vám... Oni platili celou částku, ale zadali, aby se poplatky strhli nám. Mě tudíž na účet bylo připsáno o několik tisícovek méně! Oni mají odepsanou celou částku a já jen částečně uhrazenou fakturu. Měli by asi být serióznější a dávat poplatky na půl. Mě stále visí faktura jako neuhrazená.
      Volala jsem do banky, zda se nějak dá zjistit jak ta úhrada proběla a paní bankéřka říkala, že je to z jejich strany jako neseriózní postup. Můj odběratel by snad měl rozdíl uhradit v hotovosti, ale zatím se tak nestalo, stále čekáme....

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).