Re: Prosím mzdovky - potvrzení o trvání
Chce-li pobvrzení o trvání zaměstnání,vystavíte mu potvrzení o tom, že jeho zaměstnání trvá od..dosud ( pokud ovšem nekončí jeho p.p.- pak by to bylo Potvrzení o zanměstnání od-do.)
Napište tam poznámku, že se vystavuje na žádost zaměstnance bez uvedení účelu.
Mockrát děkuji, zaměstnání opravdu nekončí, proto si myslím, že zápočtový list nechce, protože je dlouhodobě v prac. neschopnosti, tak asi bude žádat o nějaké dávky, nebo co, nevím proč to chce, takže já to takhle napíšu, myslela jsem si to, ale nebyla jsem si jistá, jestli neexistuje nějaký formluář.
Ještě jednou díky a krásný den paní Jiřko.
BP
Tak to zřejmě budu muset dávat vícekrát, protože splátky má taky, ale teď to potřebuje pro sociálku, tak mně napadly ty dávky v nouzi, nebo tak něco. Nicméně nepotřebuje potvrzení o výši příjmů, ani o pokračování nemoci, ale jen o existenci zaměstnání. No ptát se nebudu, myslím, že mi do toho tak moc není, prostě zaměstnanec to chce, tak vím, že musím asi do 8 dnů vystavit. Ale díky, netušila jsem, kolik možných důvodů to může mít. Mějte se prima.
BP
:-))))))) protože účetní z nedostatku jiné činnosti vydávají takováto potvrzení děsně rády, co? Já jsem to tam napsala, jak mi poradila paní Jiřka s dovětkem "bez uvedení účelu", beru to jako takovou pojistku před zneužitím, a schovala jsem si i tu žádost zaměstnance. Ale jak pozoruji z příspěvků, není to nic neobvyklého, a přitom, když já jsem byla zaměsdtnanec, v životě jsem nic takového nepotřebovala. Holt časy se mění:-))
Hezký den.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
1. 6. 2009 8:10
Dobrý den,
prosím zkušené, co mám vyplnit, když zaměstnanec žádá "Potvrzení o trvání pracovního poměru"? Je na to nějaký formulář, nebo stačí na papír ....."Potvrzujeme tímto, že....."?
Zatím jsem se s tím ve své krátké praxi nesetkala. Díky moc za radu.
BP