Re: Dodatečné příznání-jak ?!-nevíte??
Prosím, prosím!!! Mám navýšenou daň zaúčtovat ještě do r.2008 a udělat novou rozvahu a výsledovku, nebo to mám zaúčtovat k datu dodatečného přiznání a rozv.a výsl. nechat původní a nepřidávat nic k dodatečnému přiznání?
Moc děkuji za radu!!!!.......M.
Re: Dodatečné příznání-jak ?!-nevíte??
díky moc,potvrdila jste mi můj názor...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
2. 6. 2009 9:08
Ahoj. Mámpříjmy za §7 a §9 a teď jsem zjistila, že jsem opomněla v příjmech za §9 uvéct nějaké příjmy (zatoulal se mi bank.výpis). Vedu PÚ a jde mi o to, jak postupovat. Vyplním přiznání, kde mi vyjde holt vyšší daň.povinnost (všechny kolonky jsem snad dobře pochopila), ale vzhledem k vyšším zálohám jsem stále v přeplatku. A teď - co s rozvahou a výsledovkou? V účetnictví mám zaúčtovanou původní daň, musím teď tedy udělat ještě k 31.12. nový zápis a doúčtovat tam onen rozdíl a novou rozvahu a výsledovku přiložit k dodatečnému přiznání? Nebo co s tím jiného....???Prosím pomozte, spěchá to... Díky moc