Re: Povinnost zajistit televizni vysilan
odst. 15 § 104 zákona 127/2005 Sb zákon o elektronických komunikacích
Vlastník domu, bytu nebo nebytového prostoru je povinen umožnit uživateli tohoto domu, bytu nebo nebytového prostoru
a) příjem rozhlasového a televizního vysílání provozovatelů vysílání podle zvláštního právního předpisu11) za podmínky, že v místě příjmu je signál přiměřené kvality,
b) zřízení vnitřního komunikačního vedení včetně rozvaděče a koncového bodu sítě.
M.
Re: Povinnost zajistit televizni vysilan
Moc se neradujte, umožnit neznamená zajistit. Důležité je co máte v nájemní smlouvě, t.j. zda je Vám podle ní dodávána služba STA.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
3. 6. 2009 10:17
Dobry den, resim nasledujici problem.
V dome kde bydlim v pronajmu se majitele nemovitosti ne dohodli na spolecne antene. Po prechodu na digi vysilani tedy nejde ze zdi zadny TV signal. Jsem si jisty, ze podle zakona ?? ale ktereho ?? ma majitele nebo spravce nemovistosti povinnost zajistit najemnikum prijem alespon dvou verejnopravnich kanalu.
Nepodarilo se mi dopatrat prislusne zneni zakona. Muze mi nekdo poradit a jaky zakon a pripadne paragraf se jedna? Rad bych se obratil na majitele, ale potrebuji informacni zazemi.
Dekuji.