Re: Zdrav.pojištění- průšvih
Také se to u nás stalo. Na všech přehledech jsem zvýraznila chybu, udělala celkový přehled a s průvodním dopisem a kopií všech přehledů zaslala do obouch pojišťoven. Jednu jsem požádala o vrácení a druhé doplatila. Nebyl žádný problém. Ještě bych si u nové pojišťovny ověřila, že tam je zaměstnanec opravdu pojištěn.
Re: Zdrav.pojištění- průšvih
Nic se tak strašného neděje - pošlete nové přehledy na pojištovny
- přehled o platbách a požádejte aby částka o přeplatku byla použita na další platbu pojišťovně - vyjdou Vám určitě vstříc
a té "jiné pojišťovně" zašlete přehledy, ale nejprve přihlašovací lístek atd. a částku kterou jim "dlužíte" a počítejte s tím, že Vám vypočítají i penále - ale to už se nedá nic dělat
Opravdu - nic tak strašného jste neudělala
když se zmýlí státní úředník o xmilionů, tak řeknou, že selhal lidský faktor............ a vůbec nic se neděje
takže selhal lidský faktor!!!!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
4. 6. 2009 8:45
Dobrý den, dnes mi zaměstnanec sdělil, že od 1.1.08 je u jiné pojišťovny. Ale já ho pořád vedla u staré pojišťovny. Zapomněl to účtárně sdělit. Od nové zdrav.poj. do dnešního dne nepřišla žádná upomínka, i když je to rok a půl. Teď bych potřebovala poradit, jak to mám dát dohromady, vlastně všechny přehledy od 1.1.2008 jsou špatně.l