Re: náklady na zakázku fakturovanou v r
jedná se o projekt na vedení, ptala jsem se projektantů, zda budou mít ještě dodělávky na zakázkách, které jsou vyfakturované, toto bohužel nemůžu ovlivnit, řeknou napsat fakturu, napíše se faktura. Nemám zdání, zda půjdou ještě náklady. Tvrdili, že již žádné náklady nepůjdou. Nemohu udělat nedokončenou výrobu, pokud je zakázka vyfakturovaná, pouze rezervu na zakázku. Ale bohužel tato nebyla vytvořena, protože jsem neměla informace o dodělávkách. Tak teď nevím, kam s tím, nejsou to velké náklady, počítám tak do 10.000,-
Re: náklady na zakázku fakturovanou v r
Pokud náklady zásadně neovlivní výsledek hospodaření mohou se uplatnit v následujícím roce.
Pokud by to byla nějaká vyšší částka mělo by se udělat opravné přiznání k dani.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
4. 6. 2009 9:57
Fakturovali jsme v r.2008 zakázku. Nebyla vytvořena rezerva na náklady v roce 2009, přesto, že jsem se ptala, zda nějaké budou. Nyní chodí náklady na tuto zakázku. Měla bych to zaúčtovat nedaňově, nebo se to dá nějak řešit jinak? Děkuji za reakce