Dobrý den, prosím o radu: Mám v PÚ zaúčtováno několik pozemků v různých cenách a většinou evidovaných ve zjednodušené evidenci. V rámci výstavby došlo k přesnému zaměření a přeskupení v geodetickém plánu, takže dnešní zápis v katastru neodpovídá mé evidenci. Prolezla jsem účetní předpisy, ale nezmoudřela jsem jak na to. Zřejmě účetní hodnota zůstane stejná, ale jak s evidencí a hodnotou jednotlivých parcel? Mám to nějak zprůměrovat? Předem díky za Váš čas. Schejbalová
Re: Přezkupení pozemku v PÚ
***** Na GP je tabulka ze které je jasné které pozemky a o jaké výměře z PK tvoří nově vzniký pozemek KN. Udělejte si na to podle toho nějaký doklad tak aby to odpovídalo evidenci na KÚ.
4. 6. 2009 14:11
Dobrý den, prosím o radu:
Mám v PÚ zaúčtováno několik pozemků v různých cenách a většinou evidovaných ve zjednodušené evidenci. V rámci výstavby došlo k přesnému zaměření a přeskupení v geodetickém plánu, takže dnešní zápis v katastru neodpovídá mé evidenci. Prolezla jsem účetní předpisy, ale nezmoudřela jsem jak na to. Zřejmě účetní hodnota zůstane stejná, ale jak s evidencí a hodnotou jednotlivých parcel? Mám to nějak zprůměrovat?
Předem díky za Váš čas.
Schejbalová