Re: Zkušební doba
ne musí V § 66 se píše má, tudíž pro platnost úkonu se nevyžaduje písemná forma ani ty 3 dny před
"Písemné oznámení o zrušení pracovního poměru podle odstavce 1 má být doručeno druhému účastníku zpravidla alespoň 3 dny přede dnem, kdy má pracovní poměr skončit."
Re: Zkušební doba
NEMUSÍ, nastudujte si pořádně ZP, - měl by, ale nemusí, krom toho zde v historii včera nebo předevčerem to zrovna bylo - i telefonické zrušení PP je platné, protože ani 3 dny ani písemná forma není nijak sankcionována, tudíž nezakládá neplaltnost právního úkonu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Pracující důchodci často přehlížejí novou slevu. Mohou přijít o peníze
Mýtus o starobním důchodu: Má vysokoškolský titul vliv na výši penze?
Jak uplatnit slevu na pojistném v novém hlášení? Sociálka nabízí návod
Rodinný byznys, který chce „normální“ lidi naučit žít déle a zdravěji
Přijdou vám některé stávající daně bizarní? V minulosti se danily krby, okna i vousy
Sociálka znovu opravuje JMHZ, tentokrát snad už odstranila „vážné nedostatky“
4. 6. 2009 14:19
Mám dotaz: nastoupila jsem do práce 2.3.2009 s 3měsíční zkušební lhůtou, zaměstnavatel mne chce propustit (dohodou ve zkuš. době), ale vše se zkomplikovalo od 27.5. jsem na paragrafů, kdy mne může zaměstnavatel dát rozvázání prac. poměru??? Je tam nějaká ochranná lhůta??? Děkuji