Re: Jaký koupit program pro vedení DE?
Též hlasuji pro Účto. Umí skutečně všechno, co potřebujete. Ten prográmek vypadá velice obyčejně, ale je fakt dobrý a lety osvědčený. V ostré verzi jsou formuláře samozřejmě aktuální, program má ročně novou verzi + mezitím dle potřeby update. Dostanete srozumitelně psaný manuál, hot-line je zadarmo a na pandoře existuje velká konference uživatelů, kteří si radí svépomocí. I tady na BC je hodně uživatelů Účta, takže v případě potřeby vždycky někdo poradí. Ale program má natolik slušnou nápovědu, že rady většinou ani nepotřebujete.
Re: Jaký koupit program pro vedení DE?
Rozhodně nedoporučuji Pohodu ani Money S3. Vedu DE s internetovým obchodem a právě budu počtvrté za rok měnit software.
Money S3 je určeno pouze pro ty, kteří opravdu zadávají každý doklad hned, když přijde, zpracovávat evidenci třeba za celý měsíc je tam téměř nereálné, protože mazání a změny dokladů jsou tam téměř nemožné. Navíc na technické podpoře jsem dostal 3x ze 4 případů odpověď, že jedinou možností je zaplatit si výjezd technika za x set na hodinu, přestože se vždy jednalo o nedostatky softwaru.
Pohodu mám teď, uživatelsky velice vyhovuje, nicméně už jsem několikrát narazil na výrazné nedostatky, jejichž oprava je pro technickou podporu téměř nemožná, opravili jeden jediný, a to po 9 měsících... Nyní se život s Pohodou pomalu a jistě stává peklem...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
4. 6. 2009 21:54
Uvažuji o zakoupení programu pro DE neplátce DPH. Máme menší maloobchodní prodejnu, menší sklad zboží a materiálu, internetový obchod, plátce SLD. Poradíte mi někdo? Děkuji Linda