Výpočet mzdy-přesčasy

• (neregistrovaný)

5. 6. 2009 17:38

Prosím o ujasnění
    Zaměstnanec 7,5 denní fond x 19 prac.dní = 142,5 hod + přesčasy 22,5 hod = 165 hod.odprac.+ 15 hod. svátky. Z těch přesčasů 4,5 hod. v sobotu
    Zaplatím 22,5 hod. x 25% hod.průměr + 4,5 hod. x 10% hod.průměru? A další průměr by se počítal - hrubá mzda bez náhrady za svátek/165 hod. Děkuji začátečník

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 6. 6. 2009 7:42

jasná (neregistrovaný)

Re: Výpočet mzdy-přesčasy
      Přesčas zaplatíte: 22,5 x hod.průměr x 25%
      Příplatek za sobotu: počet hodin x hod.průměr x 10%

• 6. 6. 2009 7:49

(neregistrovaný)

Děkuji tak jsem si to myslela, ale teď nevím, jestli když napíšu v programu 22,5, hod. přesčas a 4,5, hod. příplatek, jestli se mi to hodiny nějak nesečtou dohromady . . .

• 6. 6. 2009 7:55

jasná (neregistrovaný)

Programy jsou dnes už tak nastavené, že ví jak to spočítat. Zkuste zadat do počítače a uvidíte.

• 6. 6. 2009 8:13

(neregistrovaný)

Já když zadám přesčas, tak se mi nabídne prům.hod., takže musím dělit 4 (25%), když jsem zadala příplatek SO a NE, tak mi nabídl program částku na hod.co má ve smlouvě ani žádný průměr, takže pro začátečníka úplná bomba. Taky jsem se dočetla, že některým, pokud ZA neodpracuje 21 směn ve čtvrtletí nenabídne žádný průměr, musí se zadat pravděpodobný, nám to zvesela nabídne předcházející nebo i za 1 směnu. Je toho spousta, tak abych teď seděla o sobotě a hledala a študovala :-(

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).