Dobrý den, prodávám přes internet dovezené věci z Anglie. Veškeré platby mi chodí na účet. Vždy když zákazník zaplatí, vystavím paragon a zboží odešlu. Uplatňuji výdaje paušálem. Stačí když si paragony čísluji(nalepuji si je za sebou na papír A4) a číslo paragonu si pro kontrolu zapisuji do výpisu z banky k příslušnému řádku platby. Pro případnou kontrolu s fin. úřadu je toto dostačující? Nebo si ještě musím vést nějaký sešit, kam si budu podrobně psát kdy jsem co prodala? Nejsem plátce DPH, částky jsou do 10.000Kč. Děkuji Černá Mirka
20. 6. 2011 23:59
Dobrý den,
prodávám přes internet dovezené věci z Anglie. Veškeré platby mi chodí na účet. Vždy když zákazník zaplatí, vystavím paragon a zboží odešlu. Uplatňuji výdaje paušálem.
Stačí když si paragony čísluji(nalepuji si je za sebou na papír A4) a číslo paragonu si pro kontrolu zapisuji do výpisu z banky k příslušnému řádku platby.
Pro případnou kontrolu s fin. úřadu je toto dostačující? Nebo si ještě musím vést nějaký sešit, kam si budu podrobně psát kdy jsem co prodala?
Nejsem plátce DPH, částky jsou do 10.000Kč.
Děkuji Černá Mirka