Pracovní úraz

• (neregistrovaný)

10. 6. 2009 9:13

Dobrý den, zaměstnanec se vrátil po pracovním úrazu zpět do zaměstnání. Poněvadž nemám zkušenosti s pracovními úrazy, mám dotaz, zda musím zaslat jeho lékaři k vyplnění tiskopis "Posudek o bolestném" pro Kooperativu nebo lékař zařídí sám. Ostatní tiskopisy jsem pro Kooperativu už odeslala.Přišel mi z Koop.dopis,že jim ještě chybí tisk."Bolestné". Děkuji zkušeným za odpověď.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 10. 6. 2009 9:34

Martin K. (neregistrovaný)

Re: Pracovní úraz
      Rovněž jsem měl pracovní úraz. Zaměstnavatel mě vyzval, abych si vyzvedl na Kooparativě, kde má pojistku posudek o bolestném a nechal jej vyplnit ošetřujícím lékařem. Žádný lékař to nezařizuje sám, neboť neví kde zaměstnavatelé jeho pacientů jsou pojištěni. Tiskopis by se měl zaslat do 30 dnů od úplného skončení léčení. Tady po skončení léčení - rehabilitace, i když nejste již v pracovní neschopnosti.

• 10. 6. 2009 10:38

ab (neregistrovaný)

Na stránkách pojiš´tovny si stáhněte formulář Hodnocení bolestného a ať ho potvrdí zaměstnancův lékař. Vyplněný zašlete na pojiš´tovnu. Možná bude zaměstnanec platit za vyplnění formuláře, tento doklad pak také zašlete na pojiš´tovnu, proplatí to zaměstnanci.

• 10. 6. 2009 11:29

D.D. (neregistrovaný)

Dobrý den, mohl by mi někdo poradit, které řádky se vyplňují ve formuláři náhrady mzdy od Kooperat.? Minulá účetní nevěděla, jak to vyplnit, byl to první pracovní úraz a já to ještě nikdy nevyplňovala. Děkuji za pomoc

• 10. 6. 2009 11:41

ab (neregistrovaný)

Vyplníte všechno kromě ř. 4 - nemocenské dávky, ty Vám potvrdí OSSZ

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).