Re: Pracovní úraz
Rovněž jsem měl pracovní úraz. Zaměstnavatel mě vyzval, abych si vyzvedl na Kooparativě, kde má pojistku posudek o bolestném a nechal jej vyplnit ošetřujícím lékařem. Žádný lékař to nezařizuje sám, neboť neví kde zaměstnavatelé jeho pacientů jsou pojištěni. Tiskopis by se měl zaslat do 30 dnů od úplného skončení léčení. Tady po skončení léčení - rehabilitace, i když nejste již v pracovní neschopnosti.
Re: Pracovní úraz
Dobrý den, mohl by mi někdo poradit, které řádky se vyplňují ve formuláři náhrady mzdy od Kooperat.? Minulá účetní nevěděla, jak to vyplnit, byl to první pracovní úraz a já to ještě nikdy nevyplňovala. Děkuji za pomoc
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
10. 6. 2009 9:13
Dobrý den, zaměstnanec se vrátil po pracovním úrazu zpět do zaměstnání. Poněvadž nemám zkušenosti s pracovními úrazy, mám dotaz, zda musím zaslat jeho lékaři k vyplnění tiskopis "Posudek o bolestném" pro Kooperativu nebo lékař zařídí sám. Ostatní tiskopisy jsem pro Kooperativu už odeslala.Přišel mi z Koop.dopis,že jim ještě chybí tisk."Bolestné". Děkuji zkušeným za odpověď.