OT - doprovod k lékaři

• (neregistrovaný)

12. 6. 2009 11:10

Dnes jsem se mi stala velmi nepříjemná věc - ostrá výměna názorů se šéfem.
    Řekla jsem mu že musím jí se synem k lékaři, takže půjdu o 2,5 hod. dřív domů.
    On na to že proti tomu nic nemá, že chápe že mám děti, tak ale abych byla v klidu, tak ať si to sečtu od začátku roku a napíšu si za to dovelenou. Já mu říkám že na doprovod nám nárok a že si teda pořídím propustky (jsme malinkatá firma o 3 zaměstnancích, tak je to vždy jen na domluvu) a že je budu nosit potvrzené. A on že jen abych se vždycky neklepala když si potřebuju na to vzít volno ......
    Tak jsem mu řekla že se teda neklepu a že budu používat ty propustky atd.
    Když jsem se dívala od začátku roku, tak jsem čerpala i s dneškem 14 hodin na doprovod i na sebe, což mi nepřijde až tolik.

Asi to děláte taky tak, ale když je mi je mi mizerně, chodím do práce, když děti marodí, tak si vezmu den dovolené na přežití nejhoršího (OČR až v krajním případě) a pak dám děti k babičce. Koukám že se to nevyplácí, příště si klidně OČR vezmu a budu s dětma týden doma. Furt honím termíny, abych byla v práci na výplaty, na DPH atd. Takže za dobrotu na žebrotu!

Jen jsem si chtěla postěžovat, hned se mi uleví, když mi napíšete že nejsem v tomhle jediná.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 12. 6. 2009 11:15

all (neregistrovaný)

Re: OT - doprovod k lékaři
      Bohužel, opravdu nejste jediná. Hezký den - začíná svítit sluníčko.

• 12. 6. 2009 12:01

m. (neregistrovaný)

Milá Janičko,
      všechny to známe, v noci děcko brečí, nevyspíte se, ve dne paragraf,odpoledne do práce udělat statistiku apod. a stejně jste horší než pánové, kteří půl dne prokecali. Ale největší problémy s návštěvou doktora s dětmi jsem měla s šéfkou vrstevnicí,která měla taky stejně staré děti, ale babičku na telefonu.
      Naopak šéf chlap mě uklidňoval, že děti brzy vyrostou (sám měl tři, tak věděl, jak to chodí). Lidé jsou různí.

• 12. 6. 2009 13:44

Kerii (neregistrovaný)

Naprosto to chápu. Děti jsou stále nemocné, ale naštěstí mám babičku, jenže si už připadám jako krkavčí máma. Na jednu stranu na mě tlačí šéf a na druhou stranu svědomí, ovšem, když vyhraje svědomí tak budem bez příjmu a když práce tak budu bez dětí.
      Je to dilema... někdy chci být chlap. :o(

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).