Ukončení PP v neděli?

• (neregistrovaný)

14. 6. 2009 7:30

Ráda bych se zeptala, jestli je možné předat šéfovi "ukončení PP ve zk. době" v neděli, tedy ne v pracovní den, ikdyž já i on v práci jsme (nepřetržitý provoz)... Myslím, že by to neměl být problém, ale jsem z toho nervózní...:-)

A na tom papíře s "ukončením" (ve smlouvě mám zakotveno, že zrušení PP ve Zk.D. musí být provedeno písemně) nemusí být jeho podpis, že? Prostě mu to jen předložím a tím je konec...

Děkuji!

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 14. 6. 2009 8:52

J (neregistrovaný)

Re: ukončení PP v neděli?
      Ano,zrušit PP ve zkušební době můžete kterýkoliv den,tedy i v neděli.Prostě jenom napíšete,že končíte PP ve zkušební době a buď předáte do podatelny nebo pošlete poštou.

• 14. 6. 2009 20:48

Hidden (neregistrovaný)

šéf - podepsat zrušení PP ve zkuš. době?
      Děkuji za odpověď. Takže šéfův podpis na tomto dokumentu nepotřebuji? Myslím třeba abych se mohla přihlásit na ÚP... Nebo má zaměstnavatel povinnost vydat mi záp. list hned v den skončení prac. poměru?

• 15. 6. 2009 8:12

J. (neregistrovaný)

Re: šéf - podepsat zrušení PP ve zkuš. d
      Pokud to nedáte na podatelnu,kde Vám dají razítko na kopii,tak bych chtěla po šéfovi podpis na kopii.Držet Vás tam sice nemůžou,ale já mám ráda vše jak má být.Zápočtový list potřebujete v každém případě,proto je potřeba podat zrušení s předstihem např.2 dnů,aby měl čas ZL vystavit.Na ÚP se musíte hlásit do 3 prac.dnů,takže by to měl i tak stihnout.J.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).