Stavení povolení

• (neregistrovaný)

14. 6. 2009 10:11

Zdravim, potřebovala bych poradit ohledně stavebniho povoleni.Soused potřebuje, abych mu podepsala, že souhlasim s umístěním stavby,ale mám z toho obavy.Chce podepsat pouze text, který odkazuje na zákon a jeho výjimky. Je toto standardní postus?Nechci mu dělat problémy, ale mám obavu, že když mu podepíši něco nekontrétního ovlivní mi to mou vlastní stavbu.Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 14. 6. 2009 11:29

J (neregistrovaný)

Re: Stavení povolení
      K tomu, aby jste s klidným svědomím mohla takový text podepsat, potřebuje být seznámena s co nejvíce podrobnostmi o stavbě, to znamená,že by jste měla minimálně vidět stavební projekt, plánek a pod. ze kterého bude vidět jak umístění stavby, tak jak stavba vypadá,kam jsou projektována okna, jestli stavba nebude stínit,jestli je dostatečně vzálená od vašeho pozemku, apod.Vyhnete se tím případným dalším nepříjemnostem.

• 15. 6. 2009 8:25

m. (neregistrovaný)

Re: Stavení povolení
      >>Zdravim, potřebovala bych poradit ohledně stavebniho
      >>povoleni.Soused potřebuje, abych mu podepsala, že
      >>souhlasim s umístěním stavby,ale mám z toho
      >>obavy.Chce
      >>podepsat pouze text, který odkazuje na zákon a jeho
      >>výjimky. Je toto standardní postus?Nechci mu dělat
      >>problémy,
      >>ale mám obavu, že když mu podepíši něco nekontrétního
      >>ovlivní mi to mou vlastní stavbu.Děkuji
      >
      >On opravdu potřebuje k tomu, aby mohl žádat o stavební povolení, písemný souhlas všech sousedů. Plánky si nechte ukázat, to nemusí být nic ve Váš neprospěch, soused jen musí dodržet stavební zákon, který ukládá povinnost mít podepsané souhlasy sousedů.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).