Re: Mám nárok na stejnou mzdu?
Plat snad není smluvní,je podle nějakých pravidel,tabulek.Podle dosaženého vzdělání,podle praxe.Chtějte znát tyto tabulky,podle čeho Vás zařadili.Může se to lišit pouze osobním příplatkem,jinak stupeň a třída u stejně vzdělaných se stejnou praxí by se lišit neměl.J.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
15. 6. 2009 19:41
Ráda bych se zeptala zda se mohu nějak bránit při tom,když je nás ve firmě Pošta s.p na stejné pozici 5 zaměstnankyň a já jediná mám základ o 1200kč menší.Jsem zaměstnancem přes rok a stále s tím nic nikdo nedělá.Bylo mi navrženo abych dala výpověď a obratem nastoupila zpět,což mi připadá nesmyslné.Místo abych dostala přidáno po 3měs,zkušební době stalo se tak až po 6měs. Mezitím se na poště zvedal základ o cca 4%ale mně zase jen ze starého základu.Stále není nikdo kdo by mi to vysvětlil.Ráda bych se bránila,ale nevím jak.Děkuji za radu