Re: Pořadí exekuce
Dobrý den, také bych v tomto potřebovala poradit. Máme u zaměstnance 2 nepřednostní exekuce, první přišla již v květnu a nabyla právní moci, takže ji již splácíme. A druhá přišla tento týden, takže zřejmě musí čekat v pořadí, až se splatí první. Je to tak správně a podle jakého § ? Děkuji všem za radu.
Re: Pořadí exekuce
ano, nejprve srážíte první nepřednostní, až ji srazíte začnete srážet druhou, vždy ještě napíši na tu druhou, že nyní srážíme jinou a až ji srazíme začneme tuto, aby věděli že zatím nemají nic čekat
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 6. 2009 13:38
Dobrý den, jsem nováček a mám v tom trochu zmatek, když mi na jednoho zaměstnance dojde více exekucí, pořadí jejich splacení se řídí doručením exekučního příkazu na tu jeho mzdu nebo doručením vyrozumění že ex.příkaz nabyl právní moci. z OSŘ si myslím, že datum kdy mi dojde exekuční příkaz, ale ta paní přede mnou to dělala trochu jinak.
Děkuji za všechny příspěvky