Re: vypoved - dovolena
samozrejme ze vim ze o dovolene rozhoduje zamestnavatel..ale u nas je to jinak..ja vim kdy si dovolenou vzit muzu a kdy ne..jsem ten posledni kterej na ni ma v teto firmë narok tak kdyz nahodou zbyde nejaky den volna v lete ze nas jedinej zamestnanec zustane ve firme tak ja toho muzu vyuzit na doovlenou..a ze tech dni tolik neni..jinak samozrejme moc dekuji!!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
17. 6. 2009 12:16
dobry den, chci dat vypoved.. podala bych ji na konci mesice aby zacla bezet 2mecisni vypovedni lhuta od 1.7...pristi tyden si chci vzit tyden dovolene abych ji stihla vycerpat nez zde zkoncim samozrejme ze zkoncim oznamim az po dovolene jinak by mi ji nedali. pokud by zde zamestanavatel nebyl tak mu to oznamim telefonicky a doporucene poslu (postu stejne prebiram ja, tak by dosla druhy den) vse do 30.6.je to tak spravne?? dovolenou bych neresila kdyby mi ji zamestnavatel podle zakona proplatil pri zkonceni prac. pomeru, ale to jiz z drivejsich zkusenosti vim ze neudela.dekuji