Proč ta ironie
>>Dobrý den. Vím, že tato otázka je zde kladena často,
>>ale i tak se pokusím ji položit a snad se najde
>>někdo,
>>kdo by rád poradil a nejenom kritizoval, že si to mám
>>najít.
>>Mám nového zákazníka - řemeslník. Má pouze pár
>>dokladů...cca 200 dokladů za rok. Od května je plátce
>>DPH a
>>má nové auto v podnikání. vede daňovou evidencil.
>>nemá
>>zaměstnance. Občas nakupuje materiál z Anglie. žádný
>>dlouhodobý majetek krom toho nového auta.
>>měl bych mu vést evidenci, DPH, SD, DPFO. Kolik by
>>byla Vaše představa roční odměny za tuto práci?
>>(Prosím All, aby se zdržel/a komentáře. Děkuji.)
>
>==Vaše představa==: 600000,- + DPH
Re: Kolik za vedení DE za rok?
Řekla bych, že půjde max. o pár hodin práce 1x za 1/4 roku kvůli dph. Samozřejmě se může vyskytnout doklad, který zabere více času (např, jestli účtujete přes sklad nákup materiálu apod..) Jestli jde o jednoduché doklady asi bych to viděla na 500,- za kvartál (za předpokladu že bych nad tím nestrávila déle jak 5 hod) potom + 1000 za přiznání DPFO
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
19. 6. 2009 12:57
Dobrý den. Vím, že tato otázka je zde kladena často, ale i tak se pokusím ji položit a snad se najde někdo, kdo by rád poradil a nejenom kritizoval, že si to mám najít.
Mám nového zákazníka - řemeslník. Má pouze pár dokladů...cca 200 dokladů za rok. Od května je plátce DPH a má nové auto v podnikání. vede daňovou evidencil. nemá zaměstnance. Občas nakupuje materiál z Anglie. žádný dlouhodobý majetek krom toho nového auta.
měl bych mu vést evidenci, DPH, SD, DPFO. Kolik by byla Vaše představa roční odměny za tuto práci?
(Prosím All, aby se zdržel/a komentáře. Děkuji.)