Re: Propustka
lékař by mu měl do propustky napsat čas vyšetření, tak že pokud bude mít např. potvrzen čas vyšetření 15,30 a vy posoudíte, že doba nezbytně nutná na návrat do zaměstnání byla 1/12 hodiny, měl by být v 16.00 v práci, pokud nedorazil , dostane průměrem zaplacen čas od 15.00 do 16,00 a půl hodinu nemůže dostat zaplacenu náhradou. Musíte sama satnovit dobu nezbytně nutnou, ale u nás se vždy vyžaduje propustka potvrzená lékařem, včetně vyznačení doby ošetření nebo vyšetření.
Re: Propustka
Někdo si příjde ráno v 7 pro propustku, já mu jí vypíšu, on vyrazí, vrátí se ve 12, od doktora potvrzeno že tam byl v 11,30. Tvrdí, že tam bylo 20 lidí před ním, jak já mu dokážu, že si 3 hodiny před tím nezařizoval někde něco .... Když mám těch lidí na starost 160? Hezký víkend
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
26. 6. 2009 11:14
Když má zaměstnanec Pracovní dobu cca.8 - 16:30, odejde k lékaři cca. ve tři a už se nevrátí, mám mu propustku počítat do 16:30?
Tento čas mu lékař do propustky nenapíše, mohu jej tam vepsat jako personální?
díky