Re: Bank. účet pro SROčko, vysoké poplat
Dobrý den,
naše firma má účet Genius Active u GE Money Bank za Kč 119,- měsíčně (vše elektronicky zdarma: neomezený počet příchozích a odchozích plateb, výběry platební kartou): www.genius.cz
Fio by nám nevyhovovalo vzhledem k tomu že poblíž nemá pobočku. 1x za měsíc na účet vkládáme a 1x za měsíc v hotovosti vybíráme (výplata). Poplatek je zde vyšší: Kč 60,-/výběr nebo vklad.
Re: Bank. účet pro SROčko, vysoké poplat
Také mám účet u FIO. Bohužel poslední rok pod návalem nových klientů nestíhají jejich servery a platby se opožďují, snad nedojde k celkovému zhoršení služeb...
K levným bankám také patří Banco Popolare, tarif Online Business 150 Kč měsíčně, příchozí platby zdarma.
Bohužel Banco Popolare nemá vlastní platební karty, vydává přes ČSOB a požaduje složení kauce - např. chcete limit na kartě 100.000 Kč, musíte složit na termínovaný vklad 100.000 Kč a nechat je tam ležet.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
1. 7. 2009 0:18
Dobrý den,
mám SROčko a účet u K.B. (Tarif Komfort); měsíčně stojí vedení necelé 400Kč, ale jelikož na účet chodí mnoho drobných plateb (příchozích), a jedna stojí na poplatku 5Kč, vychází to na další cca 700Kč, tedy celkem něco přes 1000Kč měsíčně.
Uvažoval jsem o druhém účtu u MBANK, tam jsou zdarma, ale zatím pro prvánické osoby účty nenabízejí.
Uvažuji jestli si někde otevřít účet jako na mne, s nějakým osobním tarifem, mám třeba osobní účet kde platím asi 140Kč měsíčně a všechny odchozí i příchozí zdarma... . Šlo by to? Jako že jsem jednatelem SROčka?