Re: Nárok na ŘD
Ale toto dilema přece máte každý rok u každého zaměstnance.Taky v průběhu roku nevíte, zda neodejdou. A co když někdo vyčerpá v březnu 15 dní a pak odejde? Nebo pak omarodí a dovolená se mu bude krátit. Vždyť je to to samé. Takže odpověď: zaměstnavatel může dát k vyčerpání dovolenou třeba celou dovolenou a pokud se pak ukáže, že zaměstnanci na tolik dovolené nevznikl nárok, přečerpaná dovolená se mu srazí ze mzdy.
Re: Nárok na ŘD
Děkuji za Vaše rady, ale o to kolik mu poskytnu dovolené mi nešlo to samozřejmě Vím, ale spíše mě zarazilo to že nárok po těchto 62 dnech je pro něho 5 dnů a program mi pořád dává 7,5 a já nevím proč. Říkala jsem si jestli tam není nějaká změna když již odpracoval 60 kal. dnů, ale asi není. Kačka
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
1. 7. 2009 9:23
Dobrý den, prosím o konzultaci jsem dnes nějak mimo.
Pracovník nastoupil 1.4.2009. Odpracoval do konce června 62 dnů
a program mi spočítal roční nárok 15 dnů což je o.k, ale skutečný k 30.6.2009 7,5. a teď mám dilema jestli nemá nárok teprve na 5 dnů. Jde mi o to abych mu zatím neposkytla víc než mu vznikl nárok, jelikož nevím jestli neodejde. Děkuji. Katka