Re: OT úřad práce
Nedělejte si iluze, spíš vám nenabídne vůbec nic, jen bude zkoumat, kde všude jste se o práci hlásila vy.
Re: OT úřad práce
No podle mě je to jen forma buzerace, vím to od švagrové, ta pokaždé musela donést seznam firem, kde se ucházela o práci a pracovnice ÚP ji vždycky říkala, že namátkově dělají kontrolu, jestli se tam dotyčný opravdu ucházel o místo. Mně to přijde jako jen nervování těch starších uchazečů,protože mladí si z toho nic nedělají a ona vypisuje, sepisuje, obvolává, posílá CV a jasně, že nic. Hrůza.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
1. 7. 2009 15:05
Dobrý den,
chci se zeptat, jak to chodí na "pracáku", když tam přijdu na konzultaci k mé referentce. Ona mi nabídne potenciální vhodné nabídky práce a já pak mám povinnost všechny zaměstnavatele kontaktovat? Potřebuji od nich nějaké potvrzení pro ÚP, že jsem se např. zúčastnila pohovoru, ale na pracovním poměru jsme se nedohodli?
Děkuji za vaše zkušenosti:-)