Prodejky v Pohodě

• (neregistrovaný)

2. 7. 2009 12:41

Dobrý den, prosím moc o radu. Začali jsem vystavovat prodejky za hotové a já bych potřebovala pomoci se zaúčtováním.
    Jakou předkontaci mám zadat na prodejce 211/604 a 211/343?
    Na konci měsíce je mám zaúčtovat do pokladny přes Záznam. Jakým způsobem si mám označit,aby se mi nenačítaly všechny, ale jen ty z příslušného měsíce. Máme 2 vystavené za měsíc červen a 2 za měsíc červenec, tak bych potřebovala dostat do pokladny jen ty za červen.
    Děkuji za rady.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 2. 7. 2009 13:11

lenkas (neregistrovaný)

Re: Prodejky v Pohodě
      Dobrý den, mi prodejky do pokladny účtujeme každý den, a zaúčtování máme až v pokladně. Když si stoupnete na sloupeček datum tak si tam vyberete požadový měsíc a zůstanou vám jenom ty, nebo jestli máte pouze 2 tak si je taky můžete označit křížkem a pak si veberete jenom ty označený.

• 2. 7. 2009 13:20

Romana (neregistrovaný)

Děkuji za radu, jakou tedy máte předkontaci v prodejkách Bez nebo Nevím? Po mně to chce předkontaci.

• 2. 7. 2009 13:56

lenkas (neregistrovaný)

Nahoře v předkontaci mám 2Pp - 211/311, ale důležité je zaúčtování v položkách tam mám 211/601 nebo 211/604 atd. záleží co účtujete, pokud účtujete jeden druh tak si to můžete nastavit rovnou nahoře v předkontaci ale jestli to berete ze skladu tak by se tam měla dát předkontace automaticky a když se pak podíváte na prodejce na zaúčtování tak tam nic nebude a bude to až v pokladně 211/601 (604) a 211/343

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).