Re: donutili mě podepsat výpověd výhružk
Je mi vás moc líto. Bohužel jste podepsala dohodou, tak už s tím nebudete mohla nic udělat. Říká se, že všechno zlé je k něčemu dobré. A já už tomu začínám věřit, zkuste tomu věřit i vy. Píšete, že máte 3 děti, tak se vzchopte, protože děti určitě stojí za to žít dál. Věřte, že po dešti vždy vysvitne sluníčko a já vám moc přeji aby i vám to sluníčko vysvitlo a vše se v dobré obrátilo.Píšete, že máte rok odpracovaný, běžte na úřad práce, budete mít nárok na dávky v nezaměstnanosti. Pak si zajděte na sociálku a zkuste vysvětlit situaci oni už vám poví na jaké dávky byste mohla mít ještě nárok. Držím vám palce a přeji vše dobré.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
5. 7. 2009 17:14
Dobrý den,jsem samoživitelka mám tři děti,pracovala jsem u bez pečnostní služby jako strážná , dvanáct hodin denně,jednoho dne se mi udělalo špatně a tak jsem odešla z práce,druhý den jsem šla k lékaři a ten den jsem odnesla do zaměstnání neschopenku,tam už jsem měla připravenou výpověd dohodou,když jsem řekla ,že to nepodepíšu tak mi bylo vyhrožováno že stejnak poletím až nastoupím do práce do 24 hodin a ,že mi daj 53 pod nátlakem jsem podepsala,bohužel, měla jsem sebou holku a tak na mě řvali ,že chudák ona i já jsme brečeli.Pracovala jsem tam rok pokud jsem dělala přez dvěstě hodin vše bylo v pořádku,ale jelikož mám tři děti mamka mi pomáhala z hlídáním a bylo toho naní moc chtěla jsem hodiny snížit bohužel to trvalo jen tři měsíce a bum .Jsem stoho špatná ,protože s třema dětma a nevyučená práci jen tak nenajdu.Musím říct ,že jsi v tomto státu připadám jak kus zbytečnýho hadru a nedokážu jsi představit jak ted budu z dětma žít s tisícovkou na měsíc jelikož ,na socialce a na pracáku toho zas tak nedostanu.Manžel bývalí mi na děti také neplatí ani korunu,tak fakt nevím jak z dětma přežijem, Děkuji za přečtení zprávi myslím ,že se stím nedá už nic dělat ,ale musela jsem se vypovídat nebo aspon stoho vypsat.