Re: zaměstnanec, nevíme kde je???
Pracoval do minulého pátku. Pak ho hledala policie, tak utekl z pracoviště a od té doby se neukázal. A co když se nám dopis vrátí? Bude platit, to že jsme s ním ukončili pracovní poměr 13.7.? Nebo to udělat potom jak? Mohu ho pak hned odhlásit ze sociálky a zdravky?
Je to jako doručené, i když si to nepřevezme. Ale musí to být s doručenkou.
Takže můžeme s ním ukončit pracovní poměr 13.7. ano? Nemusíme čekat k datu, kdy dojde doručenka? Možná se už ptám hloupě, ale zaráží mě ta nezodpovědnost těchto lidí. Ještě k tomu tady chodil s dětmi a brečel, že tu práci potřebuje a teď tohle??
žádnou výpověď nedávejte, to je špatně, protože byste se nedočkali. Zpracujte rozhodnutí o zrušení PP ve zk.době dle § 66 ZP dnem doručení rozhodnutí nebo dnem, který se za takovýto považuje a zašlete na doručenku do vlast.rukou na poslední adresu, kterou Vám sdělil. Doručením nastane účinek zrušení-podle §336/4
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
10. 7. 2009 8:47
Dobrý den,
už jednou jsem zde vkládala tento dotaz, ale nejsem z toho moc moudrá. Prosím jak to provést???
Zaměstnanec zaměstnán od 1.6. Teď nevíme, kde je. V úterý nám sdělil, že je na nemocenské, ale doteď nepřinesl lístek a telefón má již 2 dny nedostupný. Teď tu byla policii,že je na něj vydán zatykač. Jak s ním prosím rozvázat pracovní poměr. Bydliště má na městském úřadě (takže je vlastně bezdomovec) a určitě to nepřevezme. Už jsem zoufalá. Poslat na doručenku? Rozvázání pracovního poměru ve zkušební době 13.07.2009? A rychle dnes poslat? Nebo kam mě odkážete abych se mohla zeptat? Děkuji za všechny reakce