Dań.ev. jak často vést resp.zpracovávat

• (neregistrovaný)

15. 7. 2009 10:30

Prosím - nedaří se mi nikde zjistit, jakou mám povinnosti vést průběžně daňovou evidenci. Vedu si samozřejmě průběžně různé pomocné evidence (mám program na vedení DE), jako jsou závazky, pohledávky, zpracovávám mzdy. ALE spoustu dokladů nechávám ležet, a zpracovávám je jednorázově - jsem plátce DPH, takže to "sjíždím" do finální podoby tak cca 14 dní před DPH. Časteji to prostě nestíhám, jsem zaměstnaná, tohle manželova firmička. Nyní mám kontrolu z Úřadu práce, a nelíbí se jim, že ještě nemám zpracovanou banku a pokladnu. Tržby na hotové vedu samozřejmě denně. Prosím, který paragraf tímto nárazovým zpracováním porušuji, resp. kterým mohu dokázat, že nic neporušuji. Pročetla jsem zák. o účetnictví a daňích z příjmu a nedaří se mi najít. mooooc předem díky, přiběhnou na mě ve 14 hodin. a ještě - manžel má trvalé bydliště jinde než místo výkonu podnikání (vše uvedeno na ŽL) v "trvalém bydlišti" nebydlí. měla jsem problém s převzetím, protože mi poslali výzvu na trvalé bydliště (ještě v červnu). čím se hájit, že to měli poslat na místo výkonu podnikání dle ŽL (který mají v fotokopii přiložený) a mají uvedenou korespondenční adresu na toto místo výkonu podnikání?
    díky moc

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).