Re: Výpověď stavebního spoření u Modré p
Pokud máte dceru soudem svěřenou do péče, tak tam podpis otce nemusí být, ale máte nejlepší, pokud se poradíte přímo s pracovníkem MP. Oni Vám řeknou, co a jak lze udělat. Něco podobného jsem před časem řešila také, jen jsem otce své dcery scháněla přes 3 měsíce. Tak mně to dohnalo až k soudu a dceru jsem si nechala svěřit do péče a mám klid - jsem zákonný zástupce už jen já.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
16. 7. 2009 18:22
Prosím, poradí mi někdo jak postupovat v téhle situaci: založila jsem nezletilé dceři stavební spoření u Modré pyramidy na 200.000,-Kč. Založila jsem to asi před půl rokem a ještě jsem tam nic nevložila, ale z určitých důvodů to chci úplně zrušit. Jsem rozvedená a vím, že tam musí být souhlas obou rodičů. Jak to technicky provést? Mám napsat výpověd a já zajdu úředně ověřit podpis a pak to dám bývalému manželovi a ten také zajde a na ten samý formulář zajde úředně ověřit podpis?