Re: Potvrzení pro SSP
Aha, tak to bohužel neporadím. Myslela jsem, že se dotazujete na dávky státní sociální podpory. Proto mi bylo divné to měsíční potvrzení. Snad někdo jiný bude vědět.
Re: Potvrzení pro SSP
Bude to stejné jako s ostatními dávkami SSP.Pokud bude větší příjem, nárok na dávku se menší nebo nevznikne vůbec.Mám dojem, že na těchto tiskopisech je to u kolonek, kde se vyplňuje příjem napsané, že je příjem bez bonusu.Určitě víte pro koho-jakou instituci jste potvrzení vyplňovala, já bych tam zavolala a řekla o co jde .Pokud by jste tím zaměstnance poškodila, snad by šlo vyplnit tiskopis znovu správně.Nejlépe domluvit se přímo s úřadem.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
18. 7. 2009 18:44
Podařil se mi husarský kousek. Na měs. potvrzení jsem uvedla čistou mzdu vč. daňového bonusu. Všimla jsem si toho, až jsem vystavovala čtvrtletní potvrzení a součet měsíčních částek mi neseděl na čtvrtletním. Co můžu očekávat "za trest" :-) ?