Re: špatně vyplněný formulář DPH
Dobrý den,
podle toho, co píšete, jste ten řádek vyplnila opravdu špatně. Nic konkrétního, co s tím Vám neporadím na 100%, ale určitě se obraťte na svého správce, který Vám buď navrhne, abyste opravu učinila u něj do starého formuláře nebo jinou variantu (dodatečné či opravné přiznání). V těchto případech je vždy lepší komunikovat se svým správcem daně, který Vám navrhne pro něj přijatelné řešení, než když to člověk řeší sám a špatně.
Re: špatně vyplněný formulář DPH
Moc děkuji, prosím ještě, v dodatečném přiznání vyplním všechny kolonky znovu nebo jen ten ř. 25 napíšu mínusem a ostatní budou prázdné?Výši dph mi to nijak neovlivnilo,aspoň si to myslím.Děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
19. 7. 2009 17:56
Dobrý den, za 1.čtvrtletí jsem asi špatně vyplnila řádek 25 , sečtla jsem tam řádky 1 a 2. Dnes vyplňuji 2. čtvrtletí a zjišťuji,že to tak asi nemělo být.Poradíte mi prosím někdo co s tím? Děkuji Anna