Re: Mateřská x likvidace společnosti
* Mě se to stalo taky. Fy šla do likvidace. Podepsala jsem dohodu o skončení pracovního poměru, byl mi vystaven zápočtový list. Jen jsem zašla na zdravku, že mám dítě do 7 let a jsem pouze v evidenci tam. Volala jsem na Úřad práce a řekli mi, že když dohodu nepodepíšu, tak mi musí dát odstupné pro nadbytečnost. Jelikož jsem pracovala ve firmě x let, nepřipadalo mi to vůči ním správné. Proto jsem podepsala dohodu.
Re: Mateřská x likvidace společnosti
Zkusím tedy počkat, obávám se ale, že peníze stejně nedostanu, přednost asi dostanou zaměstnanci a pak až já na mateřské a asi se na všechny nedostane. Firma nemá moc velký majetek, který by se dal zpeněžit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
25. 7. 2009 10:48
Jsem na mateřské dovolené a můj zaměstnavatel vstoupí zanedlouho do likvidace. Co bude se mnou? Dostanu ukončení pracovního poměru a všechny doklady k tomu, nebo přejdu jen pod sociálku a nedostanu žádné papíry?