Mimořádná sleva na pojistném

• (neregistrovaný)

31. 7. 2009 8:56

tak jsem začala počítat a mám v tom hokej, Zaměstnanec, který je ve stavu k 31.8.09 a jeho zaměstnání je zaměstnáním malého rozsahu měl v lednu - dubnu 09 zaměstnání které nebylo zaměstnáním malého rozsahu ( od 1.5. byla dodatkem změněna smlouva na malý rozsah práce).Můžu za měsíce 1 -4 slevu uplatnit?? Díky za názor

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 31. 7. 2009 9:22

Dáša3 (neregistrovaný)

Re: mimořádná sleva na pojistném
      Já bych řekla, že rozhodující bude stav k 31. 8. - tzn ZMR, neuplatňovala bych. Ale ověřiila bych si to na OSSZ.

• 31. 7. 2009 10:18

meridka (neregistrovaný)

myslela jsem že rozhodující je jen že k 31.8. trvalo zaměstnání a to trvá. Jen nevím jak se posuzují ty měsíce zpětně když malý rozsah nebyl a k 31.8. je. S radou ze soiálky mám bohužel špatnou zkušenost už mi tam několikrát poradili na informacích špatně

• 31. 7. 2009 11:42

janach (neregistrovaný)

rozhodující pro mimořádnou slevu je stav k 31.8..2009! uplatněte si jen lidičky kteří u vás ten den budou na plný pracovní poměr a určitě nic nezkazíte. myslím, že vám určitě ta částka slevy nestojí za problémy při kontrole (doplatek a hlavně penále) za rok či dva. Uvědomte si, že odpovědnost nesete jen vy. bohužel

• 3. 8. 2009 13:29

meridka (neregistrovaný)

Už jsem to zjistila. Uplatnit organizace může. Mám zaměstnanc převážně na DP4 tak nevidím důvod když ta možnost je si ji neuplatnit.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).