Re: audit a chyba
Já bych byla úplně v klidu, je to bezvýznamná chyba. která nemá na hospodaření společnosti žádný vliv. S auditorama mám spíš zkušenost, že pomáhají, ale berte to tak, že on do zápisu musí něco napsat, tak holt hledá a hledá, až najde. Nenervujte se, pokud Vám najde jen tohle, tak je to pohoda.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Sociálka znovu opravuje JMHZ, tentokrát snad už odstranila „vážné nedostatky“
Přiznání i přehledy OSVČ musíte podat elektronicky, nově se to týká i „zdravotka“
Senátní výbor podpořil snížení záloh OSVČ, mohlo by k němu dojít od června
DPP podle zákona o zemědělství a uplatnění slevy na pojistném
Zaměstnavatelé mají poslední šanci dohlásit údaje, jinak hrozí zamítnutí hlášení
Senioři přicházejí o miliony kvůli falešným daním. Policie varuje před novým trikem
3. 8. 2009 18:26
Dobrý den, nevíte jak velký může být problém pro auditora, když jsem použila místo 511 518 ?? v nákladech to je, tak snad nic hrozného.... nemáte někdo zkušenost ?? Mám tady staršího pána a není moc komunikativní spíše mi přijde, že naschvál něco hledá, aby mi mohl potopit, v minulých firmách mi auditoři spíše pomáhali, jsem zoufalá nikdy jsem se s takovým přístupem nesetkala.... Děkuji